MECHELSE HERDER KENNEL

" VAN DE RAMONAHOEVE "

 

 Homepage

 Over Ons

 Te Koop

 Pups in 2009

 FCI Stambomen

 Onze Pups

 Onze Honden

 Training

 KNPV Certificaten

 Links

 Gastenboek

 Contact

Over ons

Wij willen ons kort voorstellen op onze website. Albert en Josefien Kamphuis. Wij wonen in Noord Deurningen, gemeente DINKELLAND ook beter bekend als DENEKAMP.

Onze bij de FCI geregistreerde kennelnaam "Van de Ramonahoeve" werd op 27 januari 1976 goedgekeurd door de "Raad van Beheer". De oorsprong van de kennelnaam komt van ons huwelijk. Toen kregen wij een Bouvier puppy. Ze was een teefje met de naam: "R A M O N A"

Met "Ramona" zijn we begonnen te fokken. Diverse nakomelingen, zoals "Kazan" en "Basco" zijn opgeleidt als politiehond bij het K.N.P.V.

We zijn al lange tijd lid van het N.V.B.H. Nederlandese Vereniging Belgische Herders. Bij onze Bouvier kwam dan ook enige tijd later onze eerste Mechelse Herder: "B R O N C O"

Albert heeft na vele, vele trainingsuren met BRONCO de keuring politiehond I bij het KNPV (lid sinds 1979) met het predicaat "met lof" gehaald, score 433 punten!! Hij mocht met BRONCO meedoen aan de Nederlandse KNPV wedstrijden - politiehond I - en behaalde er de 5de plaats.

Totaal heeft Bronco 4 Certificaten behaald: Politiehond I / Politiehond II / Objekt Bewakingshond en Reddingshond.

Als Duo hebben Albert en Bronco aan vele wedstrijden deelgenomen en hebben in het hele land veel prijzen gewonnen.

Na deze periode hebben we een zuivere Mechelse Herder teef gekregen met de naam: "Omardy Perle de Toubiere"

Josefien is begonnen met "Omardy" te trainen. Samen hebben ze 3 KNPV Certificaten verworven: Politiehond I / Politiehond II en Objekt Bewakingshond.

Hierna werd "Omardy" voor het fokken ingezet.

Onze hele familie is zeer betrokken in de Hondensport. Onze zonen Michael en Patrick en onze dochter Debby.

Onze zonen zijn ook zeer aktief bezig in de Hondewereld. Michael is een erkent pakwerker en heeft met veel succes deelgenomen aan verschillende KNPV keuringen.

Patrick is 1ste Voorzitter van de Hondensport vereniging "De Bouvier" in Denekamp. Hij doet daar ook veel pakwerk. Ook heeft hij met veel succes deelgenomen aan diverse KNPV keuringen.

We beleven nog steeds veel plezier en vreugde aan de hondesport en hopen dat we nog jaren mogen genieten van deze prachtige hobby: H O N D E S P O R T !!

Namens ons gezin en de honden wensen we u veel kijkplezier op onze website.